- 1. Élelmiszer színezékek
- (Kategória)
- ... karton zsugorfóliázva) Összetétel: Színenként a flakonon rögzített mesterséges színező anyagok, desztillált víz, etil-alkohol Felhasználási javaslat: Süteménykrémek, tészták, üdítők, szeszesitalok, des ...
- Készült: 2011. november 28
- 2. Aromák
- (Kategória)
- ... negyed flakon maximum. Hidegen készült süteményekhez, krémekhez: csepegtetve, ízlés szerint. Sütéshez nem ajánlott, mert az aromaanyag elpárolog. Horgászcsalihoz: önetetőhöz, csepegtetve Minőségét meg ...
- Készült: -0001. november 30
- 3. Csokoládé aroma
- (Aromák)
- A csokoládé aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Színezéket tartalmaz. Minőségét megőrzi: ...
- Készült: 2011. november 28
- 4. Eper aroma
- (Aromák)
- Az eper aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Különleges kompótok, gyümölcskelyhek, fagylalt ízes ...
- Készült: 2011. november 28
- 5. Jamaikai rum aroma
- (Aromák)
- A jamaikai rum aroma enyhén vaníliás, lágyabb íz-hatású rum készítéséhez ajánlott. Használhatjuk rumos jellegű krémek, desszertek, habok ízesítésére, koktélok adalékaként, vagy rumos befőttek készítéséhez. ...
- Készült: 2011. november 28
- 6. Kókusz aroma
- (Aromák)
- A kókusz aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok, különleges gyümölcskelyhek, fagylaltok készítésénél is felhasználható. Színezéket nem ...
- Készült: 2011. november 28
- 7. Kingston rum aroma
- (Aromák)
- A kingston rum aroma elsődlegesen sütemények, krémek, rumos jellegű desszertek, habok elkészítéséhez ajánlott, valamint e speciális ital elkészítéséhez. Elkészíthető jellegtelen alkoholos ital, higított ...
- Készült: 2011. november 28
- 8. Málna aroma
- (Aromák)
- A málna aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Különleges kompótok, gyümölcskelyhek, fagylalt ízes ...
- Készült: 2011. november 28
- 9. Konyakmeggy aroma
- (Aromák)
- A konyakmeggy aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. A konyak íze mellett a meggy jellegzetes íze is erős hangsúlyt kap. Koktélok készítésénél ...
- Készült: 2011. november 28
- 10. Mandula aroma
- (Aromák)
- A mandula aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok, különleges gyümölcskelyhek, fagylaltok készítésénél is felhasználható. A házi ...
- Készült: 2011. november 28
- 11. Meggy aroma
- (Aromák)
- A meggy aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Különleges kompótok, gyümölcskelyhek, gyümölcslevesek, fagyla ...
- Készült: 2011. november 28
- 12. Őszibarack aroma
- (Aromák)
- Az őszibarack aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Különleges kompótok, gyümölcskelyhek, fagy ...
- Készült: 2011. november 28
- 13. Puncs aroma
- (Aromák)
- A puncs aroma speciális italaroma, mellyel házilag készíthetjük el valamilyen jellegtelen alkoholos italból a közismert likőrt. Felhasználható továbbá sütemények (pl. puncs torta) ízesítésére, krémek, ön ...
- Készült: 2011. november 28
- 14. Sárgabarack aroma
- (Aromák)
- A sárgabarack aroma kitűnően ízesíti a krémeket, habokat, cukormázat. Sárgabarack aroma használatával készíthetünk tökből vagy cukkíniből (vagy sárgabarackhoz keverve) "sárgabarack dzsemet", vagy lekvárt ...
- Készült: 2011. november 28
- 15. Tejszínes mogyoró aroma
- (Aromák)
- A tejszínes mogyoró aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Kingston rum aroma hozzáadásával speciális ital készítésére alkalmas. Színezéket ...
- Készült: 2011. november 28
- 16. Vanília aroma
- (Aromák)
- A vanília aroma desszertek, krémek, koktélok ízesítéséhez használható. Színtelen aroma. Nem sütésálló. Minőségét megőrzi: 24 hónap Összetevők: RO víz, hordozó: etil-alkohol, etil-acetát, E1520, aroma ö ...
- Készült: 2011. november 28
- 17. Vérnarancs aroma
- (Aromák)
- A vérnarancs aroma kitűnően ízesíti a krémeket, habokat, cukormázat. Vérnarancs aroma használatával készíthetünk tökből vagy cukkíniből "narancs dzsemet", vagy lekvárt is. A vérnarancs aroma használható ...
- Készült: 2011. november 28
- 18. Dió aroma
- (Aromák)
- A dió aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. A jellegzetes „zöld dió” likőr aromája. Színezéket t ...
- Készült: 2011. november 28
- 19. Meggy szeszesital aroma
- (Aromák)
- A meggy szeszesital aroma alkoholos desszertek, krémek, öntetek készítésre alkalmas, valamint jellegtelen gyümölcspárlatok ízesítésére. Minden olyan esetben használhatjuk, amikor a késztermékbe nem ak ...
- Készült: 2011. november 28
- 20. Cherry-brandy aroma
- (Aromák)
- A cherry brandy aroma e jellegzetes likőr elkészítésére alkalmas, valamint olyan sütemény-krémek, öntetek, desszertek ízesítésére, melyekhez egyébként cherry brandy likőrt használnánk. Koktélok készítéséhez i ...
- Készült: 2011. november 23