- 1. Csokoládé aroma
- (Aromák)
- A csokoládé aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Színezéket tartalmaz. Minőségét megőrzi: 24 ...
- Készült: 2011. november 28
- 2. Eper aroma
- (Aromák)
- Az eper aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Különleges kompótok, gyümölcskelyhek, fagylalt ízesítésére ...
- Készült: 2011. november 28
- 3. Jamaikai rum aroma
- (Aromák)
- A jamaikai rum aroma enyhén vaníliás, lágyabb íz-hatású rum készítéséhez ajánlott. Használhatjuk rumos jellegű krémek, desszertek, habok ízesítésére, koktélok adalékaként, vagy rumos befőttek készítéséhez. ...
- Készült: 2011. november 28
- 4. Kingston rum aroma
- (Aromák)
- A kingston rum aroma elsődlegesen sütemények, krémek, rumos jellegű desszertek, habok elkészítéséhez ajánlott, valamint e speciális ital elkészítéséhez. Elkészíthető jellegtelen alkoholos ital, higított ...
- Készült: 2011. november 28
- 5. Brandy aroma
- (Aromák)
- A brandy aroma italok és speciális ételek, valamint desszertek és koktélok ízesítésére egyaránt alkalmas. Minőségét megőrzi: 24 hónap Összetevők: RO víz, hordozó: etil-alkohol, etil-acetát, E1520, ...
- Készült: 2011. november 28
- 6. Málna aroma
- (Aromák)
- A málna aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Különleges kompótok, gyümölcskelyhek, fagylalt ízesítésére ...
- Készült: 2011. november 28
- 7. Konyakmeggy aroma
- (Aromák)
- A konyakmeggy aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. A konyak íze mellett a meggy jellegzetes íze is erős hangsúlyt kap. Koktélok készítésénél ...
- Készült: 2011. november 28
- 8. Mandula aroma
- (Aromák)
- A mandula aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok, különleges gyümölcskelyhek, fagylaltok készítésénél is felhasználható. A házilag ...
- Készült: 2011. november 28
- 9. Meggy aroma
- (Aromák)
- A meggy aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Különleges kompótok, gyümölcskelyhek, gyümölcslevesek, ...
- Készült: 2011. november 28
- 10. Őszibarack aroma
- (Aromák)
- Az őszibarack aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Különleges kompótok, gyümölcskelyhek, fagylalt ...
- Készült: 2011. november 28
- 11. Puncs aroma
- (Aromák)
- A puncs aroma speciális italaroma, mellyel házilag készíthetjük el valamilyen jellegtelen alkoholos italból a közismert likőrt. Felhasználható továbbá sütemények (pl. puncs torta) ízesítésére, krémek, ...
- Készült: 2011. november 28
- 12. Sárgabarack aroma
- (Aromák)
- A sárgabarack aroma kitűnően ízesíti a krémeket, habokat, cukormázat. Sárgabarack aroma használatával készíthetünk tökből vagy cukkíniből (vagy sárgabarackhoz keverve) "sárgabarack dzsemet", vagy lekvárt ...
- Készült: 2011. november 28
- 13. Tejszínes mogyoró aroma
- (Aromák)
- A tejszínes mogyoró aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Kingston rum aroma hozzáadásával speciális ital készítésére alkalmas. Színezéket ...
- Készült: 2011. november 28
- 14. Vanília aroma
- (Aromák)
- A vanília aroma desszertek, krémek, koktélok ízesítéséhez használható. Színtelen aroma. Nem sütésálló. Minőségét megőrzi: 24 hónap Összetevők: RO víz, hordozó: etil-alkohol, etil-acetát, E1520, aroma ...
- Készült: 2011. november 28
- 15. Vérnarancs aroma
- (Aromák)
- A vérnarancs aroma kitűnően ízesíti a krémeket, habokat, cukormázat. Vérnarancs aroma használatával készíthetünk tökből vagy cukkíniből "narancs dzsemet", vagy lekvárt is. A vérnarancs aroma használható ...
- Készült: 2011. november 28
- 16. Dió aroma
- (Aromák)
- A dió aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. A jellegzetes „zöld dió” likőr aromája. Színezéket ...
- Készült: 2011. november 28
- 17. Cherry-brandy aroma
- (Aromák)
- A cherry brandy aroma e jellegzetes likőr elkészítésére alkalmas, valamint olyan sütemény-krémek, öntetek, desszertek ízesítésére, melyekhez egyébként cherry brandy likőrt használnánk. Koktélok készítéséhez ...
- Készült: 2011. november 23
- 18. Citrom aroma
- (Aromák)
- A citrom aroma desszertek, krémek, koktélok ízesítéséhez használható. Színtelen aroma. Nem sütésálló. Minőségét megőrzi: 18 hónap Összetevők: RO víz, hordozó: etil-alkohol, aroma összetevők: aromaanyagok, ...
- Készült: 2011. november 23
- 19. Császárkörte aroma
- (Aromák)
- A császárkörte aroma speciális italaroma, mellyel házilag készíthetjük el valamilyen jellegtelen alkoholos italból a közismert likőrt. Színezéket tartalmaz. Minőségét megőrzi: 24 hónap Összetevők: ...
- Készült: 2011. november 23
- 20. Csokismeggy aroma
- (Aromák)
- A csokismeggy aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. A csokoládé íz mellett a meggy jellegzetes íze is erős hangsúlyt kap. Koktélok készítésénél ...
- Készült: 2011. november 23